Συνεργασία

Συνεργασία ΘΕΣγαλα – ΘΕΣγη

Ο Συνεταιρισμός Αγροτών Θεσσαλίας ΘΕΣγη επεκτείνοντας περαιτέρω το φάσμα δραστηριοποίησής του, παράγει προϊόντα λιανικής από τις πρώτες ύλες των μελών του και συνεργάζεται με το Συνεταιρισμό ΘΕΣγαλα για την προώθησή τους μέσω του δικτύου καταστημάτων «ΘΕΣγαλα συν». Ο Συνεταιρισμός ΘΕΣγάλα μετατρέπει τα καταστήματα αυτόματων πωλητών γάλακτος σε μικρές συνεταιριστικές γωνιές, με ελληνικά προϊόντα τοπικών παραγωγών και Συνεταιρισμών με την εμπορική ονομασία "θες". Ήδη λειτουργούν 10 καταστήματα ΘΕΣγάλα συν στη Θεσσαλονίκη ενώ το δίκτυο θα καλύψει την πόλη με συνολικά 14 καταστήματα. Ταυτόχρονα, στη Λάρισα λειτουργεί το πρώτο ΘΕΣγάλα συν στην οδό Φαρσάλων 6.

Τα προϊόντα "θες" με τη σφραγίδα πρώτων υλών του ΘΕΣγη που θα διατίθενται στους καταναλωτές μέσω του δικτύου καταστημάτων «ΘΕΣγαλα συν» αφορούν σε: ζυμαρικά από σιμιγδάλι της θεσσαλικής γης, διαφορετικούς τύπους αλεύρων από σκληρά και μαλακά σιτάρια, πίτες, όσπρια και προϊόντα αρτοποιίας από άλευρα αλεσμένα σε παραδοσιακό πετρόμυλο.

Όλα τα προϊόντα παρασκευάζονται με πρώτη ύλη που προέρχεται αποκλειστικά από την ελληνική γη και φέρουν τη σφραγίδα και την εγγύηση ποιότητας του ΘΕΣγάλα. Έτσι, οι καταναλωτές μπορούν να βρίσκουν προϊόντα της ελληνικής γης σε εξαιρετικά ανταγωνιστικές τιμές, ενώ οι παραγωγοί μπορούν να διαθέτουν τα προϊόντα τους απ’ ευθείας στους καταναλωτές μέσω του δικτύου καταστημάτων «ΘΕΣγάλα συν».

Ταυτόχρονα με το άνοιγμα των «ΘΕΣγάλα συν» ξεκινάει η υπηρεσία διανομής όλων των προϊόντων κατ’ οίκον, «Το θες σπίτι σου» του ΘΕΣγάλα με παραγγελίες είτε τηλεφωνικές, σε πενταψήφιο αριθμό (18140), είτε ηλεκτρονικές στο νέο ΘΕΣγάλα e-shop.

Contact Information

THESGI Farmers’ Cooperative of Thessaly

  3rd klm Larissa-Volos, P.C. 41336, Larissa,Greece

 info@thesgi.gr

 +30 2410 579904

 +30 2410 579905

Social Media

ΚΑΙΡΟΣ