Εκδηλώσεις

Δευτέρα, 13 Μαρτίου 2017 17:09

Κοινή συνάντηση εργασίας ΘΕΣγάλα - ΘΕΣγη με Δημοσιογράφους της Θεσσαλονίκης

Τα γραφεία του Συνεταιρισμού ΘΕΣγάλα επισκέφθηκαν το πρωί της Παρασκευής 10 Μαρτίου τα στελέχη της HELEXPO συνοδευόμενα από ομάδα δημοσιογράφων της Θεσσαλονίκης στο πλαίσιο της AgroThessaly. Στη διάρκεια της επίσκεψης τους ενημερώθηκαν από τον πρόεδρο του Συνεταιρισμού ΘΕΣγάλα κ. Αθ. Βακάλη για τα επόμενα βήματα ανάπτυξης του Συνεταιρισμού, αλλά και από τον πρόεδρο του ΘΕΣγη κ. Παν. Καλφούντζο για τις προοπτικές ανάπτυξης των παραγωγικών δυνατοτήτων του συνεταιρισμού των αγροτών Θεσσαλίας.

Οι δημοσιογράφοι των ΜΜΕ της Θεσσαλονίκης είχαν μάλιστα την ευκαιρία να θέσουν ερωτήσεις και φυσικά να πάρουν απαντήσεις για το σύνολο των επιχειρηματικών σχεδίων των δύο Συνεταιρισμών αλλά και για τις μεταξύ τους συνέργειες που αποτελούν πρότυπο συνεργατικού μοντέλου ανάπτυξης.

Από την πλευρά του, ο Πρόεδρος του ΘΕΣγη αναφέρθηκε αναλυτικά στη στρατηγική επιλογή του Συνεταιρισμού για την ανάπτυξη του τομέα των Κηπευτικών ενώ παρουσίασε και τις εμπορικές δραστηριότητες που αφορούν στη μεταποίηση δημητριακών καρπών σε τελικά προϊόντα αλεύρων για τους αρτοποιούς.

 

Δείτε τη συνάντηση εργασίας στο παρακάτω link όπως δημοσιεύτηκε από το www.life-events.gr

http://www.life-events.gr/index.php/parousiaseis/380-larisa-stin-proteyousa-tou-agrotikoy-kosmou

Στοιχεία Επικοινωνίας

  3ο Χ.Λ.Μ. Λάρισας - Βόλου, Τ.Κ. 41336, Λάρισα, Ελλάδα

 info@thesgi.gr

 +30 2410 579904

 +30 2410 579905

Social Media

ΚΑΙΡΟΣ