Εκδηλώσεις

Πέμπτη, 08 Οκτωβρίου 2015 10:24

Εκδήλωση παρουσίασης Νέων Προϊόντων Συνθέσεων Αλεύρων από τον ΘΕΣγη

Εκδήλωση παρουσίασης Νέων Προϊόντων Συνθέσεων Αλεύρων από τον ΘΕΣγη

Τα νέα προϊόντα παρουσίασε σε εκδήλωση που διοργάνωθηκε το πρωί της Κυριακής στην αίθουσα Palladium οΣυνεταιρισμός Αγροτών Θεσσαλίας «ΘΕΣγη». Η εκδήλωση οργανώθηκε σε συνεργασία με τη Συντεχνία Αρτοποιών Νομού Λάρισας και στόχο είχε την ενημέρωση των Αρτοποιών για την παρασκευή αρτοπαρασκευασμάτων με τη χρήση των συνθέσεων αλεύρων που παράγει ο πρότυπος Συνεταιρισμός.Η παρουσίαση των προϊόντων έγινε από τον εξωτερικό συνεργάτη του Συνεταιρισμού, τεχνολόγο τροφίμων κ. Μιχάλη Ορεστίδη. Στη συνέχεια ακολούθησε συζήτηση για την προώθηση των προϊόντων του Συνεταιρισμού – που τυγχάνουν ήδη της ευρείας αποδοχής των Λαρισαίων καταναλωτών – αλλά και για τη δημιουργία νέων προϊόντων με Θεσσαλική ταυτότητα, με τη συνεργασία των φορέων που εκπροσωπήθηκαν στη συνάντηση.

Σχετικές πρωτοβουλίες δεσμεύτηκαν να αναλάβουν ο πρόεδρος του Συνεταιρισμού κ. Π. Καλφούντζος, ο οποίος στη σύντομη ομιλία του αναφέρθηκε στους στόχους της ίδρυσης του Συνεταιρισμού και τις δραστηριότητες του, ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας Αρτοποιών Ελλάδος, κ. Μ. Μούσιος, ο οποίος αναφέρθηκε στην ανάγκη ανάδειξης της αξίας των θεσσαλικών καρπών, για τη δημιουργία ντόπιων, ποιοτικών, καινοτόμων προϊόντων και ο πρόεδρος της Συντεχνίας Αρτοποιών Νομού Λάρισας κ. Αλ. Γκούλιος που χαιρέτησε την ημερίδα με την ιδιότητα του προέδρου του συνδιοργανωτή φορέα, δηλώνοντας ανοιχτός σε συνέργειες με συνεταιρισμούς – πρότυπα, όπως ο «ΘΕΣγη».

Ουσιαστικές παρεμβάσεις πραγματοποιήθηκαν από τον πρόεδρο του ΘΕΣγάλα κ. Θαν. Βακάλη, εκπροσωπώντας το συνεταιρισμό που ταύτισε την έννοια της καινοτομίας με τη Λάρισα.

Ακολούθησε συζήτηση με τους αρτοποιούς και γευστική δοκιμή των αρτοπαρασκευασμάτων τις συνταγές των οποίων είχε παρουσιάσει νωρίτερα ο κ. Ορεστίδης.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  3ο Χ.Λ.Μ. Λάρισας - Βόλου, Τ.Κ. 41336, Λάρισα, Ελλάδα

 info@thesgi.gr

 +30 2410 579904

 +30 2410 579905

Social Media

ΚΑΙΡΟΣ