Ανακοινώσεις

Τρίτη, 14 Ιουνίου 2022 17:13

Δελτίο Τύπου: Παραλαβή Σκληρού Σιταριού 2022

Δελτίο Τύπου 14/06/2022

Ο Πρόεδρος του Συνεταιρισμού Αγροτών Θεσσαλίας- ΘΕΣγη ενημερώνει τα μέλη του και τους συνεργαζόμενους παραγωγούς ότι ξεκίνησε η παραλαβή σκληρού σιταριού εσοδείας 2022 στους αποθηκευτικούς χώρους της Nutria Α.Ε. στο Στεφανοβίκειο Μαγνησίας.

Συνυπολογίζοντας τις ιδιαιτερότητες της φετινής χρονιάς και τα υψηλά κόστη παραγωγής, η παραλαβή θα γίνεται με τους εξής όρους:

1. Προκαταβολή 0,30€/ κιλό
  2. Η κλειστή τιμή παραγωγού θα διαμορφωθεί τις επόμενες ημέρες και οποιαδήποτε μεταβολή της θα ανακοινώνεται μέσω του site: www.thesgi.gr. Δίνεται η δυνατότητα σε παραγωγούς που το επιθυμούν να κρατήσουν ανοικτή τιμή το αργότερο μέχρι 15/09/2022.

Παραλαβές θα πραγματοποιούνται καθημερινά 8:00 π.μ. - 10:00 μ.μ. Οι πληρωμές θα γίνονται κάθε Τρίτη και Παρασκευή, εφόσον έχει ολοκληρωθεί η τιμολόγηση.

Υπεύθυνοι επικοινωνίας:

• κ. Κουτσιούλης Ιωάννης, υπεύθυνος εμπορίας δημητριακών, τηλ. 6932605241
  • κ. Κανάκης Γεώργιος, υπεύθυνος παραγωγής, τηλ. 6945542477

Ο Πρόεδρος του ΘΕΣγη, κύριος Παναγιώτης Καλφούντζος, ανέφερε:

«Φέτος, αναμένουμε ότι θα αυξηθούν κατά πολύ οι ποσότητες που διαχειριζόμαστε, γι’ αυτό και προχωρήσαμε στην ενοικίαση μεγάλων και σύγχρονων αποθηκευτικών χώρων. Σκοπός της εμπορικής μας πολιτικής είναι να καλυφθούν μέσω της προκαταβολής οι άμεσες ανάγκες των παραγωγών- μελών και των συνεργατών μας, καθώς τα κόστη ενέργειας και εφοδίων έχουν εκτοξευθεί και οι αγρότες βρίσκονται απέναντι σε πρωτοφανείς οικονομικές και άλλες συγκυρίες. Η συλλογική προσπάθεια που καταβάλλουμε στοχεύει στην εξασφάλιση μιας δίκαιης τιμής για τους παραγωγούς σύμφωνα με τις συνθήκες που επικρατούν στην αγορά».

Στοιχεία Επικοινωνίας

3ο Χ.Λ.Μ. Λάρισας - Βόλου, Τ.Κ. 41336, Λάρισα, Ελλάδα