Ανακοινώσεις

Τετάρτη, 03 Ιουλίου 2019 09:35

Ζητείται συνεργάτης για την εκπόνηση ερευνητικών προγραμμάτων

Ο συνεταιρισμός Αγροτών Θεσσαλίας ΘΕΣγη (http://www.thesgi.gr/el) στην προσπάθειά του να επικαιροποιεί συνεχώς τη στρατηγική του και να υποστηρίζει τα μέλη του να εισάγουν καινοτομία, συμμετέχει σε μια σειρά ερευνητικών προγραμμάτων που χρηματοδοτούνται από το ΕΣΠΑ και την Ευρωπαϊκή Επιτροπή.

Τα προγράμματα εκπονούνται σε συνεργασία με ερευνητικούς φορείς στην Ελλάδα και στην Ευρώπη. Στο πλαίσιο αυτό, ο ΘΕΣγη αναζητά ένα νέο συνεργάτη, πτυχιούχο βιοεπιστημών, γεωπονικών ή οικονομικών επιστημών, με εξαιρετική γνώση της αγγλικής γλώσσας και εμπειρία στην εκπόνηση ερευνητικών προγραμμάτων.

Η εξοικείωση με τη χρήση ηλεκτρονικών υπολογιστών θεωρείται απαραίτητη.

Ο νέος συνεργάτης θα αναλάβει το συντονισμό των προγραμμάτων που εκπονούνται και θα είναι υπεύθυνος για την έγκαιρη υλοποίηση των δράσεων, τη συγγραφή εκθέσεων προόδου και παραδοτέων, την καθημερινή διασύνδεση με τους υπόλοιπους εταίρους, την παρακολούθηση της συνολικής προόδου και της επιτήρησης της ροής της χρηματοδότησης.


Για πληροφορίες απευθυνθείτε στο 2410 579904 και στο email Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. μέχρι την Παρασκευή 19 Ιουλίου 2019.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  3ο Χ.Λ.Μ. Λάρισας - Βόλου, Τ.Κ. 41336, Λάρισα, Ελλάδα

 info@thesgi.gr

 +30 2410 579904

 +30 2410 579905

Social Media

ΚΑΙΡΟΣ