ΘΕΣγη fresco

Σκόρδα

Ο «ΘΕΣγη» προέβη στη σύσταση νέας ομάδας παραγωγών που ασχολούνται με την καλλιέργεια σκόρδου καθώς πρόκειται για μια δυναμική καλλιέργεια όπου η εγχώρια ζήτηση του προϊόντος είναι μεγάλη και καλύπτεται στη συντριπτική της πλειοψηφία με εισαγωγές.
Η Ομάδα Παραγωγής Σκόρδου αποτελείται από 14 παραγωγούς με μεράκι και επιθυμία να προσαρμοστούν στα νέα δεδομένα της εποχής καλλιεργώντας συνολικά πάνω από 150 στρέμματα. Προέρχονται από την περιοχή του Πλατυκάμπου η οποία διαθέτει μακρά παράδοση στο σκόρδο. Όλοι οι παραγωγοί πιστεύουν πως το Σκόρδο Πλατυκάμπου λόγω της φήμης του μπορεί να αποτελέσει ένα από τα ισχυρότερα brand ελληνικών –παραδοσιακών προϊόντων του Συνεταιρισμού «ΘΕΣγή»

Σύστημα Ολοκληρωμένης Διαχείρισης
Ο Συνεταιρισμός «ΘΕΣγή» με σκοπό τη συστηματοποίηση και καλύτερη οργάνωση της καλλιέργειας, την επεξεργασία και εμπορία σκόρδου και προκειμένου να προσφέρει στην αγορά ένα παραδοσιακό προϊόν εφάμιλλο της ποιότητας και της φήμης του, εφαρμόζει σύστημα ολοκληρωμένης διαχείρισης, GLOBALG.A.P στην αγροτική παραγωγή.

 

 

 

Καιρός

Cannot get Larissa, Greece location id in module mod_sp_weather. Please also make sure that you have inserted city name.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  3ο Χ.Λ.Μ. Λάρισας - Βόλου, Τ.Κ. 41336, Λάρισα, Ελλάδα

 info@thesgi.gr

 +30 2410 579904

 +30 2410 579905

Social Media